El Centre de Carrosseria Pyrénées estrena noves instal·lacions a Santa Coloma

La divisió d’automoció de Pyrénées Andorra va escoltar les recomanacions dels seus clients, que suggerien que el centre de xapa i pintura tingués més capacitat. Carrosseria Pyrénées va obrir les portes del centre més gran del país en el seu sector, que consta de més de 2000 m2.

Des del passat 18 de maig, Carrosseria Pyrénées va obrir les portes del seu taller de xapa i pintura, ubicat a l’avinguda d’Enclar, núm. 20, a Santa Coloma, on més de 20 professionals especialitzats en carrosseria i equipats amb les millors eines d’última generació en tecnologia, seran la clau per a oferir acabats de primer nivell als vehicles dels seus clients.

Amb més de 2000 metres quadrats d’infraestructura, el Centre de Carrosseria Pyrénées es consolida com el centre de xapa i pintura més gran del país, amb el qual es reduirà, de manera considerable, el temps d’espera i es podrà oferir una atenció molt més acurada i personalitzada. Per tal de complir amb aquest objectiu, el Centre de Carrosseria Pyrénées rep vehicles de qualsevol marca, des de les 8 fins a les 18 hores, de manera ininterrompuda, de dilluns a divendres. Els dissabtes, l’horari d’atenció és de 9 a 13 hores.

Per a reservar una cita, caldrà trucar al telèfon +376 868 901 o enviar un correu electrònic al mail pip@pyrenees.ad.