Vols començar aquest any posant-te a to?

S’acaben les festes de Nadal… et sents com un globus inflat a punt d’explotar? Doncs arriba l’hora de desinflar. Per això, la Farmàcia El Cedre ha pensat en donar-te un cop de mà amb consells ideals per desinflamar, desintoxicar i perdre aquells quilets de més, regulant l’absorció de sucres, la gana i les ganes de picar, a l´hora que redueix el cansament i la fatiga. Per aconseguir-ho treballarem els  processos d’inhibició de citocines pro inflamatòries, que ajuden al bon funcionament de l’intestí, el sistema immunitari, la musculatura, el cervell i a una bona salut de la mucosa intestinal.
 Foto: @elisabethserra

Recorda que no existeixen les dietes miraculoses, amb les quals puguis dir-li adeu a aquests quilos de més. Has de posar voluntat de la teva part i has d’acompanyar el canvi d’hàbits alimentaris amb activitat física.

Per  començar has de depurar el fetge, ja que durant aquestes festes l’has fet treballar al límit. Ho farem amb Algèmica B15, un producte completament natural amb arítjol, desmodium, ungla de gat… i Algèmica N23, un altre complement alimentari que t’aportarà els cofactors necessaris.

Aquests complements has d’acompanyar-los amb una dieta equilibrada, que pots aconseguir seguint aquestes recomanacions:

  • No menjar aliments processats, és a dir, tots aquells productes que nosaltres no cuinem. Tampoc has de consumir sucre, làctics bovins, ni D’aquesta manera aconseguiràs desinflamar el tub digestiu.
  • Has d’oblidar-te de les farines o consumir en mínimes Si la consumeixes és preferible que sigui de blat negre, arròs integral, mill, amarant…
  • Has de beure com a mínim, dos litres d’aigua al dia.
  • Dormir vuit hores al dia, ja que tenir un son de qualitat influeix molt en l’apetit. Si tens problemes per agafar el son, l’esprai sublingual Algèmica S04 pot ser el teu gran aliat. S’aplica una estona abans de dormir i contribueix a tenir un descans més reparador, gràcies a la seva composició rica en flavonoides.
  • Controlar el teu nivell d’estrès és vital, no t’has adonat que, si augmenta el teu nivell d’estrès, és la nevera de casa el vostre lloc d’anar-tornar?
  • Menjar amb fam real. Com saber que tens realment gana? T’explico el meu truc: si la teva fam és real, et menjaries un plat amb ous ferrats o llenties, però si no és així, no és fam real, només són ganes de sucre o glucosa… pensa-ho. Tingues en compte que la glucosa no només està en el sucre, sinó que també la podem trobar en el pa, en la pasta, i en centenars d’aliments.
  • Abans de cada menjar, menja una fruita, la fibra i l’aigua que conté t’ajudarà a sentir-te més tipa i menjar molt menys.
  • Dejuni intermitent, una opció molt beneficiosa, no només per al teu cos sinó també per al teu cervell. És recomanable estar durant 10 -12 hores sense menjar res (si vols infusions, cafè, no llet …), i acabar amb 16 hores de dejuni al dia. D’aquesta manera, es redueix el nivell d’ansietat, millora el metabolisme i s’equilibren els nivells de glucosa, pressió arterial, entre altres coses. Si tens algun dubte, passa per la farmàcia i t’ajudem en el que necessitis.
  • Activitat física, la clau per aportar més benestar al teu cos. Per això, caminar 30 minuts a pas accelerat abans del menjar t’ajudarà a reduir els teus nivells de glucosa i a prevenir malalties com l’obesitat, desordres digestius i regular els ritmes circadiaris.

Aquests dos últims punts tenen la seva lògica perquè si passem hores sense menjar res, el nostre sistema digestiu descansa, però el nostre cos necessitarà energia que l’aconseguirà del greix acumulat en els nostres adipòcits (cèl·lules que acumulen grassa i formen part del teixit gras).  En aquest cas, et pots ajudar amb N56 Irvingia Complex d’Algèmica que facilita el metabolisme de greixos, redueix la seva absorció i té una acció diürètica, gràcies a la seva composició a base de mànec africà, chitosan, L-carnitina i camilina.

Si qualsevol dels punts anteriors et produeix estrès, intenta no fer tot de cop. Comença de manera gradual, perquè recorda que l’estrès no t’ajuda a perdre pes.

Farmàcia El Cedre és una farmàcia algèmica, és a dir, que atenem els nostres pacients/clients de forma personalitzada i de manera integrativa per a així millorar la seva salut i qualitat de vida. Per aquest motiu, abans de cada consulta procurem conèixer en profunditat els hàbits i l’alimentació de cada pacient amb la voluntat d’oferir solucions que s’ajustin a les seves necessitats. A més, utilitzem complements alimentaris amb extractes d’origen natural, ja que creiem que són bons coadjuvants a alimentació i l’activitat física.

 

Av. d’Enclar, 32, AD500 Santa Coloma. Tel. 723 383 . www.farmaciaelcedre.com