Els 5 cosmètics que sempre s’esgoten en les farmàcies

En aquesta llista no hi són tots els que haurien de ser, però sí que són tots els que et mostrem. És a dir, són els típics cosmètics que els farmacèutics reposen, cada dos per tres, perquè així ho volen les seves clientes.

Encara que a alguns d’ells la fama els precedeix i la gent els busca, amb noms i cognoms, per tot el que s’ha dit sobre ells, en altres casos són cosmètics que han aconseguit tenir efecte dòmino. És a dir, els ha provat una persona i la seva experiència ha estat suficient perquè algunes amigues hagin volgut comprar-los també. Perquè, si en alguna cosa coincideixen tots els farmacèutics, és que, perquè un cosmètic s’esgoti, ha de tenir resultats en un curt període de temps.

La primera vegada es pot comprar per impuls o fama, però fidelitzar és el més difícil. I, com una crema, un xampú, una màscara o nutri cosmètic, esdevenen bàsics que compres una vegada i una altra, és per algun motiu. I això és el que passa amb aquests cosmètics que et proposem tot seguit.

 1. Mascareta purificant amb carbó actiu, de Vera & The Birds (14 €)
  Podem dir, sense embuts, que la mascareta purificant de la firmamade in Spain Vera & The Birds és una de les més boniques del món. Però també podem dir que és un d’aquells cosmètics que s’esgoten amb facilitat a les farmàcies que venen aquesta marca. És el best-seller d’aquesta firma de cosmètica natural. ¿Els motius? Està formulada amb un dels ingredients de moda, carbó actiu, a més d’oli d’ametlles dolces, civada i oli essencial de sàlvia ecològica. De fet, les persones que l’han provat diuen que neteja en profunditat, que la mida dels porus es minimitza i que la pell queda molt suau.

 

 1. Lait-crème de Embryolisse (19,50 €)
  No és la primera vegada que parlem del furor de les franceses (i dels maquilladors) per Lait-crème d’Embryolisse. Però,no podem deixar d’incloure-la en aquesta llista, perquè és un dels productes més buscats a les farmàcies, és a dir, un d’aquells que es venen sols. És la crema per a tot. A més de ser una excel·lent base de maquillatge, té múltiples usos com ara mascareta, crema de mans, crema hidratant, after shave, crema del bolquer i, a més a més, a un preu increïble.
 2. Cornflower Calendula Lip Oil de MIA Cosmetics (9,95 €)
  El Cornflower Calendula Lip Oil de MIA Cosmetics no és només bonic i instagramer (que també). És hidratant, nutritiu, no deixa residus grassos i protegeix del fred i la humitat. Està infusionat amb pètals de calèndula i blauet blau, té un actiu anti edatanomenat Clotholine. És un altre best-seller.

 1. Xampú Go Organic de Farma Dorsch (46 €)
  Que el xampú Go Organic de Farma Dorsch sigui el xampú orgànic que fa servir la Reina Letizia,pot influir en l’interès que genera entre les clientes de les farmàcies que el venen. Però, és clar que, la seva efectivitat fa la resta. És natural i funciona molt bé, ja que aporta lluminositat, volum i per la seva acció anti caiguda.

 1. Sèrum antitaques de Caudalie (47 €)
  Des de Caudalie confirmen que el sèrum antitaques Vinoperfect és un dels seus best-sellers. Les seves opinions a la xarxa confirmen que és el sèrum perfecte per aconseguir una bona cara i per difuminar petites taques a la pell i, a més a més, es pot usar tot l’any, fins i tot a l’estiu. També ho poden fer servir embarassades i és molt efectiu. Si el fem servir abans del fotoprotector, potenciarem el seu efecte.