El serrell; tendència del 2022

Lluny d’anar-se’n, apareixen cada vegada més versions per triar un serrell, segons la forma de la cara. I ara resultarà difícil no triar-ne un. Aquí et mostrem les tendències de serrells amb els quals podràs treure més partit al teu look el 2022. Han vingut per quedar-se.
Serrell cortina, baby bangs, serrells per a cabells arrissats… Aquest element, tan comú, però alhora tan difícil d’escollir, com ara la tallada de cabells perfecta segons la teva forma, s’ha anat multiplicant en versions. Si creies que tallar-se el serrell era agafar els flocs davanters i tallar en sec, t’equivocaves. Ara s’estilitza. I s’estilitza molt, prenent diferents versions, formats i estils que fa impossible que no n’hi hagi un per a tu. El 2021, lluny de voler marxar, el serrell es multiplica perquè facis el pas i canviïs el teu look. Però abans, resolem alguns dubtes.

Serrells de nadó: baby bangs

Que no, que no se’n van. I és que el serrell curt que Úrsula Corberó ha posat de moda, torna a reivindicar el seu espai el 2022 perquè la frescor i joventut que aporta, no ho fa cap altre més. Això sí, amb alguns matisos. Per exemple, que quedi cap a la meitat del front, lleugerament despentinat (no buscar l’efecte Cleòpatra) i una mica més llarg pels costats, per emmarcar la cara.

1.Serrells de nadó: baby bangs

 

Serrell desfilat

Si hi ha un serrell desfilat que agrada a tothom és el de l’Ariadne Artiles. I és que el serrell desfilat té tantes versions que és el més fàcil d’escollir a l’hora de canviar de look. I si hi ha un tipus de pèl al qual beneficia aquest serrell és, sens dubte, al pèl fi.

Serrell desfilat

 

Serrells llargs + cabellera bob

I parlem de serrell llarg, en aquest cas, amb una llargada fins a les celles i amb bona densitat. Combinat amb una mitja cabellera estil bob (que ha d’arribar a les espatlles perquè el combo quedi perfecte), recrea l’icònic look d’Uma Thurman a Pulp Fiction, versió 2022: despentinat però igual d’exuberant.

Serrells llargs + cabellera bob

 

Serrells cortina

Que el 2020 ha estat l’any en què s’han tornat a posar en safata? Sí. Que brillaran una altra vegada amb tota la seva esplendor el 2022? També. El serrell cortina no ha fet més que arribar i ja és un altre dels favorits. I raons en té moltes, ja que aporta naturalitat i és extremadament versàtil.

Serrells cortina