Favorits absoluts en clau tradicional per als homes moderns

Som un públic exigent. En el món d’avui en dia, els homes cada vegada es preocupen més per anar de punta en blanc en totes les situacions. Els agrada dedicar temps a escollir les peces que impregnaran el seu armari, i a jugar amb elles, fins a donar amb aquells looks que es convertiran en comodí absolut. Però no val qualsevol.

Perquè els conjunts d’hivern es guanyin la seva fidelitat, han de reunir quatre coses importants: elegància, comoditat, tendència i versatilitat. A la majoria encara els agrada vestir en clau tradicional, però tampoc volen semblar-se al seu pare. Per això, els clàssics actualitzats i elaborats en teixits que garanteixin que es poden portar durant tot el día, sense perdre confort, són els favorits absoluts.

BAUHAUS: 79,95 €

Sota la seva marca de fabricació pròpia, neix la seva línia de Sabates, amb dissenys exclusius, només per a home. En Krack Heritage, trobaràs el model perfecte de sabates per a qualsevol ocasió. Aquest botí tipus Chelsea, de la seva col·lecció càpsula STUDIO, és autèntica sofisticació. La combinació de negre, amb els elàstics laterals en bordeus, fan d’aquest disseny un bàsic amb molta personalitat. Súper còmode i elegant, per a un look molt sofisticat. Ho trobareu a la botiga KRACK.

Botes Bauhaus de KrackUn impermeable que no perdi en elegància

Un dia plujós no ha de ser antònim d’un estilisme cuidat. Un conjunt d’hivern ha d’estar preparat per al clima de l’estació en qüestió, i aquí és on entra l’impermeable. Cortefiel, 79,90 €

Impermeable Cortefiel per a homesUn abric diferent!

Els abrics tampoc tenen per què ser negres, marrons o grisos. Un abric estampat pot donar-li al teu conjunt just aquest gir que necessita per portar-lo a l’actualitat. Si, a més, esculls un model de tall recte, estaràs elevant l’estilisme complet a una elegància del dia a dia. Cortefiel.

Abric cortefielJersei de llana. Cortefiel, 49,90 €
Jersei de llana CortefielCamisa de diari amb estampat tartà. Cortefiel, 35 €
Camisa CortefielUns xinesos mítics. Cortefiel, 49,90 €
Uns pantalons de vestir

No cal combinar les dues peces amb el mateix estil. Ajuntant uns pantalons de vestir amb peces més informals com, per exemple, un jersei hivernal, li faràs el gir d’actualitat a l’estilisme formal que busques.

pantalons de vestirBarber híbrid ‘Forever Sharp’, de Rowenta (55,99 €).
Barber híbrid 'Forever Sharp' de RowentaUlleres de sol de Lacoste, col·lecció Paris

Ulleres de sol de Lacoste