Aravell Golf li dona la benvinguda a l’estiu

En el marc de l’agenda Aravell Estiu 2020, el passat 17 de juliol, el club va realitzar una gran festa per a rebre l’estiu. Una de les primeres celebracions de la temporada d’estiu que organitza Aravell Golf, marcada per un gran nombre d’activitats. Des de les 12 del migdia i fins a les 11 de la nit, els assistents van poder gaudir de diferents propostes a l’aire lliure, en un entorn natural de característiques úniques. Una jornada en la qual no va faltar la música en viu, a càrrec de la cantautora francesa Adeline que, a més a més, va comptar amb la presència dels millors Food Truck d’Espanya, barres de begudes, zona de recreació infantil i manicura per a les dones.

L’esdeveniment es va dividir en quatre zones temàtiques ajustades a cada públic. D’una banda, es va destacar el sector gastronòmic, mitjançant la presència de camions de Food Truck per a tots els gustos: creps, Los Santos Ibéricos, hamburgueses i botifarres. Les marques Heineken, Coca-Cola, Royal Bliss i Perelada van ser les encarregades d’oferir la beguda a tots els presents.

Els més petits també van poder gaudir d’un dia ple d’activitats recreatives, ja que van comptar amb una zona de jocs i activitats infantils. Acompanyats d’una monitora, van dibuixar i van pintar a l’aire lliure apreciant la bellesa de les serres del Cadí. A més, el professor Yusec Monzón va ser l’encarregat de dissenyar diverses propostes de jocs i activitats per a animar als nens. La bellesa també va tenir protagonisme en la jornada. Es va realitzar un taller de manicura i perfumeria, per a totes les dones, les quals es van poder fer la manicura de forma totalment gratuïta.

Finalment, la ‘Música a la fresca’ amb DJ va animar tota la jornada. Dos concerts van marcar el tancament del dia, un a les 19 hores i un altre a les 21 hores. Adeline, cantautora francesa, va oferir un impecable repertori de música en viu.

Amb la compra de l’entrada, els adults van poder accedir a dues consumicions, els nens majors de 6 anys van gaudir d’una consumició i els menors de 6 anys van poder accedir al camp de golf, sense cost.

La celebració va comptar amb un aforament màxim de 100 persones, a causa de les mesures sanitàries imposades per la Covid-19.

L’agenda d’estiu d’Aravell es troba oberta a tot el públic. Si estàs interessat a participar en les activitats que proposa el club, pots visitar la pàgina web www.aravellgolfclub.com per a consultar les pròximes propostes i realitzar la compra de les entrades. També pots fer-ho en arribar al camp, però es recomana fer una reserva prèvia, ja que la capacitat està limitada.

Cal aclarir que, Aravell Golf ja està preparant la pròxima festa de tardor, encara que es desconeix la data.