El restaurant Buda Gastro introdueix els refinats sabors de Real Caviar

La sala del restaurant Buda Gastro va acollir una nova jornada gastronòmica, en la qual els seus fidels comensals es van apropar a una nova gamma de sabors; aquesta vegada, Real Caviar va ser la marca protagonista de la vetllada.

Fotos: César De Pablos

Real Caviar al Buda Gastro

Pensada com a una experiència didàctica i plaent, el Buda Gastro va presentar la gamma de productes de Real Caviar, una marca que es caracteritza per oferir caviar de diferents racons del món i que para especial atenció en la màxima qualitat d’aquest producte gourmet. De la mà de l’Enric Segarra, propietari de Real Caviar, els comensals van poder gaudir d’una masterclass per a conèixer més sobre la “cultura del caviar”.

Degustacions de caviars de Real Caviar

Els afortunats clients van degustar una a una les diferents referències de caviar presentades; van començar amb l’Osetra “00”, que es mostra com un caviar de textura ferma, tonalitats grises pastís i matisos verds, i un inconfusible sabor amb notes de fruits secs. D’altra banda, Real Caviar també va presentar els caviars d’Amur Beluga i de Beluga “000”, que van ser els favorits dels comensals. L’Imperial, amb el seu color negre intens; l’Albino, de color or translúcid i textura delicada, i el Beluga Iranià, de color gris intens i textura cremosa, van ser els altres caviars que van completar les sis referències certificades de Real Caviar, que es comercialitzaran a Andorra a través del distribuïdor Nectar Vi.

Albert Llovera la degustació de Real Caviar

Per a completar la seva experiència culinària al Buda Gastro, els clients van degustar el menú especialment dissenyat pel xef Alejandro Santiago, en el qual el caviar va ser l’ingredient principal. Les ostres fine le claire amb caviar Amur Beluga, com a entrant, va obrir pas a la crema calenta de coliflor amb caviar Osetra, el parmentier de patata amb caviar Beluga “000”, el tàrtar de turbot amb caviar Imperial Baerii i el moll de l’os Can Bastús amb caviar Beluga Iranià. Com a postres, la gelatina d’aigua de roses amb caviar Amur Beluga va ser el complement perfecte d’una nit amenitzada per l’actuació musical del saxofonista i cantant Guillem Tudó.

Guillem Tudó a la degustació de Real Caviar a Buda Gastro