Chocolates Valor inaugura una nova xocolateria al bell mig de la capital

El passat dijous, dia 8 de novembre, es va inaugurar una nova xocolateria de la prestigiosa marca Valor, a la Plaça Rebés, 6, d’Andorra la Vella. L’acte, al qual va assistir un important nombre de públic, va comptar amb la presència de la Consellera de promoció turística i comercial d’Andorra la Vella, Mònica Codina, que va protocol·litzar el tall de la cinta.

Inauguració Chocolates Valor Andorra la Vella
Foto: Paula Cristina

Una vegada inaugurada oficialment la segona xocolateria de la franquícia a Andorra, ja que compta amb una més, a Grau Roig, tots els assistents van poder degustar una part de l’extensa gamma de productes, que Valor elabora per a satisfer els paladars més exigents, des de les tabletes més tradicionals a les darreres incorporacions, amb els sabors més innovadors i amb la millor qualitat del cacau.

Treballadors Chocolate Valor
Foto: Paula Cristina

Xocolates Valor atresora més de 130 anys d’experiència en l’elaboració del millor xocolate i és present a més de 45 països d’arreu del món. L’any 2011, la firma espanyola va aconseguir un dels premis més prestigiosos del mercat, els European Candy Kettle Award. Ara, els residents a la capital i rodalies, ja poden degustar les seves delicatessen i al costat de casa; així que, us recomanem una visita per delectar els sentits.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Logo Valor Andorra la Vella
Foto: Paula Cristina