Grup Yorky’s especialistes en productes premium per a mascotes

Quan parlem de les diferents maneres de demostrar amor envers les nostres mascotes, normalment se’ns acuden idees com ara obsequiar-la amb joguines, accessoris, roba o algun snack del seu gust, però quantes vegades pensem en cuidar-la amb productes de qualitat que veritablement siguin positius pel seu benestar?

Yorky’s arriba al Principat amb un únic objectiu: oferir els millors productes i serveis al país; i, 7 anys desprès, ho està aconseguint, mitjançant dos punts de venda al país a la millor ubicació possible: Grans Magatzems Pyrénées i el Centre Comercial Illa Carlemany.

Fotos: César Vidal

L’obertura de la botiga Hunter, a l’Illa Carlemany, l’any passat, va representar per al Grup Yorky’s la consolidació de la seva filosofia: la qualitat i l’amor envers els animals per sobre de totes les coses. La marca alemanya va dipositar la seva confiança en el grup barceloní, que compta amb una trajectòria de 30 anys, dels quals aproximadament 7 els ha viscut a Andorra; aquesta relació, aleshores, va donar llum a la primera botiga Hunter del sud d’Europa, una fita que no només beneficia a les dues empreses, sinó també al creixent públic del Principat, que demanava per productes premium que tinguessin en consideració la salut i benestar dels animals.

A les botigues especialitzades del grup, hi trobaràs una àmplia selecció de joguines, accessoris, roba, llits, transportins i altres accessoris de la més fina qualitat, que faran més plaent la vida de la teva mascota. Si bé els gossos –principalment els petits– han estat l’especialitat d’aquest grup, en l’actualitat ofereix un ventall molt ampli de productes per a gossos més grans i altres mascotes. Però, si hi ha quelcom que el fa diferent, és precisament l’oferta de productes alimentaris i suplements, entre els quals podem trobar, entre altres, la marca espanyola Natural Greatness, que es caracteritza per elaborar receptes naturals ultra premium, hipoal·lergèniques, lliures de cereals, conservants, lactosa, gluten i altres elements que poden ser nocius per la salut dels animals.

La cerca del benestar dels gossos no se centra només en la venda de productes, sinó que les botigues del grup posen a l’abast de les mascotes un servei de perruqueria canina i spa de primer nivell. Els seus professionals banyaran, cuidaran i donaran un tractament de pell i pelatge al teu gos, sigui quina sigui la seva necessitat, i gràcies a la gamma cosmètica de la marca italiana Iv San Bernard, amb la qual els gossos han vist millorada la salut.

En paral·lel, i complementant els serveis per a mascotes, el grup Yorky’s obre una residència canina especialitzada en gossos de petita mida (www.andorrakennel.com), amb 7 places per poder donar el millor tracte possible.

Llavors, si el que vols és demostrar a la teva mascota quant l’estimes, no hi ha millor manera que fer-ho amb productes i serveis que li aportin tots els beneficis que necessita; perquè un gos saludable, és un gos més feliç.