L’Ovella Negra, una visita imprescindible a la vall d’Incles

Només hi ha temps fins a finals de setembre, sinó caldrà esperar l’any vinent. Però la visita a l’Ovella Negra és imprescindible. Situat a la vall d’Incles, l’establiment proposa una cuina simple però excel·lent i els dijous, concert.

L'Ovella Negra ANdorraEl restaurant és obert cada dia des de les 11 del matí fins a les 6 de la tarda, tret dels dijous, que obren al vespre amb sopar i un concert a l’aire lliure, que sempre compta amb una gran afluència de públic, que viu l’ambient de Woodstock en un entorn natural idíl·lic. Els afortunats que tenen taula, escolten la música còmodament asseguts, mentre que els que no han reservat, s’enduen la manta de casa per seure a terra. L’ambient és excel·lent i únic.

L'Ovella Negra restaurantPel que fa al menjar, la Prisca proposa una cuina simple però excel·lent, sota la batuta del Sergi, el xef, que controla la brasa com ningú i prepara uns plats lleugers i molt saborosos, fets al moment, com el carpaccio de carbassó, el de remolatxa o la crema de verdures del dia, sempre amb productes de proximitat. Als migdies hi ha una petita cuina exterior on fan carn a la brasa. Les postres són casolanes i autèntiques, com el mític Carrot Cake, les postres més emblemàtiques de l’Ovella.

L'Ovella Negra de nitTot això en un entorn privilegiat, autèntic i atesos per la Clara, el Jesús i el Mati sempre càlids i propers.

L'Ovella Negra

democrates 2023