4 pentinats de núvia ideals i en tendència

El pentinat és un dels elements més importants en el look nupcial i, per al 2023, hi ha una gran varietat de tendències per a totes aquelles que busqueu estar esplèndides en el vostre gran dia.

Trenes

Les trenes també són una tendència que continua guanyant popularitat en els pentinats de boda. Sigui una trena senzilla, o més complexa, com ara una trena corona, les opcions són infinites. Els pentinats amb trenes sense límit, on la trena sembla continuar fins al final del cabell, són una opció molt romàntica i femenina.

Pentinats de trenesEl monyo de ballarina

Aquest pentinat clàssic i elegant és perfecte per a aquelles que voleu un look sofisticat i refinat per al vostre gran dia. Un recollit que deixa veure totes les faccions de la cara i que et permetrà ballar fins al final de la celebració sense que et molestin els cabells. Aquest estil elegant i sofisticat s’adapta a qualsevol vestit de núvia i és perfecte per a aquelles que voleu lluir un look refinat i polit. El monyo de ballarina pot ser baix o alt i es pot personalitzar amb detalls com flors o trenes per a un toc més personal.

El monyo de ballarinaCabellera al natural

Un look casual i alegre és perfecte per a aquelles que voleu un pentinat relaxat i sense esforç. Un pentinat que reflecteix la teva personalitat i el teu estil. El cabell al natural és una tendència que està prenent força en els últims anys. Un estil relaxat i casual que dona un aire bohemi i romàntic. És una opció perfecta per a aquelles que voleu lluir un look nupcial fresc i natural.

Cabellera al naturalPentinats amb flors

Amb flors naturals o amb flors artificials, aquest pentinat és una opció molt romàntica i femenina. Les flors es poden col·locar al costat del pentinat, en forma de corona, o fins i tot incorporades en la trena o el monyo. Aquesta tendència és perfecta per a aquelles que voleu donar un toc de color al vostre look nupcial.

Pentinats amb flors


Índex de continguts: Especial Noces

 1. Introducció: El dia més important de la teva vida
 2. Llenceria de Lelis Lingerie
 3. Tendències vestits de núvies
 4. Tendències vestits de nuvis
 5. Looks de comunió per a nenes
 6. Vestits de comunió per a nens
 7. L’Hotel Coma: un lloc idíl·lic per celebrar el teu banquet de noces o la primera comunió
 8. Dissenys florals
 9. Gaudia, la joieria de creació pròpia a Andorra
 10. 4 pentinats de núvia ideals i en tendència (actualment ets aquí)
 11. Calendari de bellesa per a núvies
 12. Maquillatge de núvia, últimes tendències
 13. La màgia de reviure els moments més alegres a través d’una fotografia
 14. Una lluna de mel inoblidable