L’Hotel Coma, un lloc idíl·lic per celebrar el teu banquet de noces o la primera comunió

Quan arribes a l’Hotel Coma, et sents abraçat per les muntanyes i les visites infinites. Descobreixes els espectaculars jardins, i en entrar dins, pots sentir el caràcter i el caliu de cada racó i l’ambient de muntanya. Tot plegat conforma un espai molt íntim, acollidor i idíl·lic, perfecte per a celebracions tant de cara el bon temps, com per a casaments d’hivern, tant en tendència.

L’Hotel ofereix espais interiors amb molta personalitat, grans finestrals i vistes infinites als jardins i a les muntanyes, l’àrea conjunta dels quals supera els 900 m².

Tots els exteriors i jardins són especialment adequats per tota mena d’esdeveniments a l’aire lliure, amb fàcils accessos i àmplies zones d’aparcament, des de les assolellades terrasses que cobreixen tota la façana, als jardins frontals – perfectes per gaudir d’un primer aperitiu, fer-hi la cerimònia, o inclús un àpat informal a peu dret. A més de les instal·lacions esportives i la piscina de l’hotel, que també es converteixen en espais exteriors íntims amb moltes possibilitats per a les celebracions i banquets de petit i gran format. El pavelló entre muntanyes, conforma una àmplia estructura coberta, sense haver d’estar pendents de la climatologia. Aquesta zona està dotada de les instal·lacions necessàries per al servei de banquets fins a 250 persones i de cara al 2024 l’hotel està projectat un nou espai que molta versatilitat per a tota mena de celebracions.

Pel que fa a la proposta gastronòmica, d’entrada presenten en el seu dossier 4 menús ORDINO, i 4 menús CAL VENTURA amb la corresponent bodega seleccionada. Propostes que s’adapten a tots els pressupostos. No obstant això, el punt fort i que diferencia aquest establiment és la gran voluntat i predisposició  d’adaptar-se a les vostres necessitats, podent inclús fer el menú a mida d’entre tota una llarga llista d’opcions d’aperitius, entrants, sorbets, principals, i postres. A més, si el què esteu buscant és una proposta de celebració més informal, ofereixen un menú de còctel a peu dret molt atractiu, amb un generós aperitiu i atractius racons gastronòmics (embotits i formatges del país, fideuades i arrossos, fondues, brasa…). També en aquest cas, tant l’aperitiu, com els racons,  i les postres, es poden ampliar i adaptar amb una llarga llista d’opcions. L’hotel ofereix també l’opció de càtering, per a traslladar tota aquesta proposta gastronòmica de primer nivell, en un espai diferent.

A més, els nuvis poden fer la prova de menú, i tenen de regal i a la seva disposició la Suite de l’hotel, i a més a més, descomptes especials en els preus de les habitacions per a tots els convidats.

Planificar el dia més important de la vostra vida, és només l’inici d’una aventura. I a l’Hotel Coma, ho tenen clar. Posen a la vostra disposició un equip de professionals per ajudar-vos a fer un casament a la vostra mida gaudint d’un dels establiments més autèntics i emblemàtics del Principat.  Tota la informació sencera la trobareu al seu lloc web https://hotelcoma.com/esdeveniments/


Índex de continguts: Especial Noces

 1. Introducció: El dia més important de la teva vida
 2. Llenceria de Lelis Lingerie
 3. Tendències vestits de núvies
 4. Tendències vestits de nuvis
 5. Looks de comunió per a nenes
 6. Vestits de comunió per a nens
 7. L’Hotel Coma: un lloc idíl·lic per celebrar el teu banquet de noces o la primera comunió (actualment ets aquí)
 8. Dissenys florals
 9. Gaudia, la joieria de creació pròpia a Andorra
 10. 4 pentinats de núvia ideals i en tendència
 11. Calendari de bellesa per a núvies
 12. Maquillatge de núvia, últimes tendències
 13. La màgia de reviure els moments més alegres a través d’una fotografia
 14. Una lluna de mel inoblidable