Tendències en maquillatge de núvia 2023: l’últim en bellesa!

Com es portaran els ulls aquesta temporada? I els llavis o l’acabat de la pell? T’ajudem a respondre aquestes preguntes perquè resplendeixis en un dels dies més importants i especials de la teva vida. Així que pren nota i descobreix quines són les claus que triomfen en el maquillatge per a les núvies aquest 2023. El wow que aconseguiràs, està generalitzat!

Pell lluminosa

Segueix la tendència de les pells que irradien llum, només es necessita una fina i subtil cobertura per lluir un look impecable, saludable i natural. Per contra, si ets de les que prefereixes o necessites més cobertura per la presència d’imperfeccions, no et preocupis, les bases et permetran aquest mateix acabat lluminós i natural. I és que estem davant d’una tendència que s’adapta a totes les pells!

Pell lluminosaD’altra banda, el fixador de maquillatge serà essencial per assolir un acabat més durader a prova de llàgrimes, petons i abraçades!

Llavis brillants amb glos

El color de llavis també té molta importància en el maquillatge de núvia. Hi ha tres tonalitats estrella per a totes les que us caseu aquesta temporada:

Llavis roses: poden ser en tons empolsats i naturals per a les més romàntiques, o bé, en roses més saturats per a les més atrevides.

Llavis rosesLlavis nude: la gamma de tons naturals, un clàssic imprescindible per al look de la núvia.

Llavis nudeLlavis vermells: la gran alternativa per a les que busquen un look més potent.

Llavis vermellsD’altra banda, cal destacar els llavis amb acabat lluminós o amb gloss, ja sigui mitjançant labials setinats per a les més discretes o mitjançant gloss per a un efecte volum que no passarà desapercebut.

llavis amb acabat lluminósPedres precioses

La gran novetat per a les núvies del 2023 és el maquillatge fantasia, que està en plena expansió entre les famoses. Unes decoracions que tenen com a protagonistes les pedres, les gemmes, les perles, el glitter i els vidres per afegir aquest toc especial de sofisticació al look.

Pedres precioses


Índex de continguts: Especial Noces

 1. Introducció: El dia més important de la teva vida
 2. Llenceria de Lelis Lingerie
 3. Tendències vestits de núvies
 4. Tendències vestits de nuvis
 5. Looks de comunió per a nenes
 6. Vestits de comunió per a nens
 7. L’Hotel Coma: un lloc idíl·lic per celebrar el teu banquet de noces o la primera comunió
 8. Dissenys florals
 9. Gaudia, la joieria de creació pròpia a Andorra
 10. 4 pentinats de núvia ideals i en tendència
 11. Calendari de bellesa per a núvies
 12. Maquillatge de núvia, últimes tendències (actualment ets aquí)
 13. La màgia de reviure els moments més alegres a través d’una fotografia
 14. Una lluna de mel inoblidable