Calendari de bellesa per a núvies: el compte enrere per al dia del casament

El dia del casament és un dels dies més importants. Volem que tot surti perfecte i, per això, és crucial dedicar temps i esforços a la preparació de la pell. Si vols lluir una pell radiant i saludable el dia del teu casament, aquí us presentem alguns tractaments de bellesa que pots seguir:

Hidratació

La hidratació és fonamental per a la salut de la pell. És important beure molta aigua, aplicar crema hidratant diàriament i utilitzar una mascareta hidratant una o dues vegades per setmana. Això farà que la pell estigui més suau i lluminosa.

tractaments de bellesa per a núvies i hidratacióExfoliació

L’exfoliació és un pas rellevant per eliminar les cèl·lules mortes i netejar a fons la pell. És crucial fer-ho una vegada per setmana, si es fa més sovint, podria implicar problemes d’irritació a la pell. L’exfoliació ajuda a reduir l’aparició de porus oberts i de punts negres.

ExfoliacióProtecció solar

La protecció solar és essencial per prevenir els efectes nocius del sol. Fer servir una crema solar amb factor de protecció elevat és essencial per mantenir la pell saludable i prevenir les arrugues i les taques que causa el sol. Així que no oblidis aplicar-te crema solar diàriament, encara que no faci sol!

Tractaments de pell

Si vols aconseguir una pell més ferma i jove, aquest és el teu tractament. De tractaments per la pell n’hi ha de molts, i segur que en trobes un que s’adapti a les teves necessitats.

Tractaments de pellDieta saludable

El que mengem és important per la salut de la pell. Una dieta saludable i equilibrada, rica en antioxidants, vitamines i minerals, pot ajudar a mantenir la pell saludable i radiant. Consumir aliments com fruites, verdures i peix ens ajuda a mantenir una pell més saludable i jove.

Dieta saludable


Índex de continguts: Especial Noces

 1. Introducció: El dia més important de la teva vida
 2. Llenceria de Lelis Lingerie
 3. Tendències vestits de núvies
 4. Tendències vestits de nuvis
 5. Looks de comunió per a nenes
 6. Vestits de comunió per a nens
 7. L’Hotel Coma: un lloc idíl·lic per celebrar el teu banquet de noces o la primera comunió
 8. Dissenys florals
 9. Gaudia, la joieria de creació pròpia a Andorra
 10. 4 pentinats de núvia ideals i en tendència
 11. Calendari de bellesa per a núvies (actualment ets aquí)
 12. Maquillatge de núvia, últimes tendències
 13. La màgia de reviure els moments més alegres a través d’una fotografia
 14. Una lluna de mel inoblidable