La màgia de reviure els moments més alegres a través d’una fotografia

Quantes vegades hem somiat en tornar a gaudir els moments més especials i entranyables de la nostra vida? Tot i que no és possible repetir-lo amb exactitud, una fotografia d’aquell instant ple de màgia és tot el que necessites per a recordar el dia més feliç que mai hagis viscut. Reinaldo Márquez Creatiu Gràfic, amb la seva mirada artística i sensibilitat fotogràfica, és capaç d’immortalitzar aquells moments perquè totes les teves alegries siguin duradores.

Fotos: Reinaldo Márquez Creatiu Gràfic

Si estàs buscant capturar els moments més dolços i especials del dia de la teva boda, però d’una manera creativa i emotiva, aquest és el fotògraf que necessites. Més de 25 anys d’experiència en el món de la fotografia de moda, publicitat i esport, plegats de la seva passió per immortalitzar els moments més entranyables, es reflecteixen en cada instant capturat.

Amb el seu estil narratiu i artístic, Reinaldo Márquez és capaç de transmetre tota la felicitat, l’amor i l’emoció de la teva boda a través d’imatges plenes de detalls, textures i sensacions per a immortalitzar aquells instants de joia al costat de la teva parella i els teus éssers més estimats. A banda de la cerimònia, aquest fotògraf també retratarà els instants previs a la boda, la preparació de la núvia i del nuvi, els alegres moments des de l’església fins al lloc del convit i altres elements del dia més important de la teva vida. Totes aquestes imatges, les podràs rebre i gaudir en un espectacular àlbum de fotos totalment personalitzat.

I, com que les bodes són la millor excusa per passar-t’ho bé amb les persones que més estimes, el 2019, Reinaldo Márquez va introduir el primer “mirall màgic” interactiu d’Andorra, creant Mirrorland Foto, un servei de photobooth amb el qual podràs gaudir d’una pantalla tàctil plena de colors i animacions, així com entretingudes instruccions per veu, que faran que els moments especials siguin encara més emocionants i divertits.

Aquest “mirall màgic” és molt més que un “fotomatón” tradicional. Inserir un filtre, un emoji o fins i tot la teva signatura? Tot això és possible, perquè, amb Mirrorland Foto, la diversió està garantida.

Contacta amb Reinaldo Márquez Creatiu Gràfic i descobreix l’àmplia gamma de serveis fotogràfics que et pot oferir perquè la teva celebració sigui realment inoblidable.

*Més informació al telèfon +376 630 273
www.reinaldomarquez.com | creativo@reinaldomarquez.com

Índex de continguts: Especial Noces

 1. Introducció: El dia més important de la teva vida
 2. Llenceria de Lelis Lingerie
 3. Tendències vestits de núvies
 4. Tendències vestits de nuvis
 5. Looks de comunió per a nenes
 6. Vestits de comunió per a nens
 7. L’Hotel Coma: un lloc idíl·lic per celebrar el teu banquet de noces o la primera comunió
 8. Dissenys florals
 9. Gaudia, la joieria de creació pròpia a Andorra
 10. 4 pentinats de núvia ideals i en tendència
 11. Calendari de bellesa per a núvies
 12. Maquillatge de núvia, últimes tendències
 13. La màgia de reviure els moments més alegres a través d’una fotografia (actualment ets aquí)
 14. Una lluna de mel inoblidable