Taberna Ángel Belmonte, la qualitat és la seva signatura

Més de 30 anys d’experiència avalen el nom d’aquest establiment, sota la batuta del seu xef i propietari, Ángel Belmonte. Els seus plats són el reflex de les coses ben fetes i amb una qualitat inqüestionable.

A la Taberna Ángel Belmonte només utilitzen productes de la màxima qualitat i els treballen de la manera més adequada per conservar-ne el seu sabor. El secret de la bona cuina rau en el nivell qualitat dels productes que es fan servir, i això ho saben molt bé els responsables del restaurant. La seva carta és variada i amb plats que han esdevingut clàssics de l’establiment, com l’amanida de tomàquet amb llamàntol, el foie mi-cuit, les increïbles croquetes de pernil, els cors de carxofa amb foie, o els seus peixos frescos a la planxa o a la donostiarra, així com la carn de qualitat o les delicioses postres, com els “canutillos” de crema o el tiramisú.

Sala i Barra taberna angel belmonteA més, cada dia hi ha suggeriments de temporada, que van canviant al ritme de les estacions. Ara, en temporada de bolets, els proposen als comensals amb les preparacions més suculentes per preservar-ne el sabor, ja sigui com a primer plat o per acompanyar els plats principals.

La Taberna Ángel Belmonte s’ha convertit avui en un dels restaurants amb més nom i tradició de qualitat del país.

Taberna Angel Belmonte