Bomosa i Caldea van organitzar una exitosa jornada d’spinning solidari

Bomosa i el Centre Termolúdic Caldea van unir esforços per a organitzar una jornada esportiva solidària, en benefici d’organitzacions no governamentals com ara l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional (AMIDA), l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (AUTEA) i l’Associació per la Síndrome de Down d’Andorra (ASDA). L’activitat, consistent en tres sessions d’spinning, va ser un èxit d’assistència i de recaptació de fons.

Participants de la Jornada d'Spinning Solidari organitzada per Bomosa a Caldea
Foto: César De Pablos

Amb bon acompanyament musical, el Toni, la Pili i el Juampi, van ser els entrenadors encarregats d’”esprémer” els més de 120 participants, que van poder gaudir d’un matí dominical ple d’energia, exercici i, per descomptat, unes quantes gotes de suor. Però tot l’esforç físic va valer la pena, si tenim en consideració tota la feina filantròpica que hi ha darrere de la jornada esportiva.

Pili a la sessió d'spinning
Foto: César De Pablos

La xifra assolida pel binomi BomosaCaldea va ser de 1.340 euros, que es destinaran per a cobrir part dels diferents projectes que encapçalen les diverses associacions, com ara un spot per a sensibilitzar i informar sobre el trastorn de l’espectre autista (TEA), l’execució d’un projecte de protocol hospitalari per a persones amb la síndrome de Down, i la realització d’una conferència sobre la maternitat en dones amb cadira de rodes. A l’activitat van assistir Agustina Grandvallet, presidenta d’AMIDA; Inés Martí, presidenta d’AUTEA, i Clàudia Rodrigues, presidenta d’ASDA.

Participant de la jornada d'spinning solidari
Foto: César De Pablos

Com a part del welcome pack que va rebre cadascun dels participants de l’spinning solidari, Viatges Emocions va sortejar 100 € per a gastar en qualsevol viatge o aventura promocionada per l’agència. D’altra banda, un segon guanyador es va emportar dues entrades per al partit entre el MoraBanc Bàsket i el FC Barcelona.

Representants de les associacions beneficiades per Bomosa
Foto: César De Pablos

Biobio, Caldea, Centre Comercial Andorrà (CCA), Comú d’Escaldes-Engordany, Daguisa Hotels, Dona Secret, Establiments Vidal, Grup Becier, Júlia Perfumeria, Lolë, Monterosa Sport, Museu Carmen Thyssen Andorra, Undatia Comunicació, Vallmedic Vision & Aesthetic, VERITAS i Viatges Emocions van ser els col·laboradors que van donar-li suport a Bomosa, amb la realització d’aquesta jornada solidària. L’organització filantròpica va agrair la contribució que cadascuna de les empreses van aportar per a assolir els objectius, en benefici d’associacions que milloren la qualitat de vida de les persones amb necessitats especials.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Participant de la jornada d'spinning que va organitzar Bomosa a Caldea
Foto: César De Pablos