(+Fotos) POSTURAL Andorra celebra 5 anys millorant la vida de les persones

Són 5 anys ajudant a les persones de totes les edats i condicions físiques a reequilibrar l’organisme i el funcionament del cos, entenent la salut de la columna vertebral com la base del benestar corporal general. Al llarg d’aquest temps, POSTURAL Andorra s’ha mantingut fidel a la seva filosofia i ha apostat per combinar la fisioteràpia i l’entrenament personal com un concepte integral. El passat 18 de maig, aquest centre va celebrar el seu aniversari amb portes obertes per a tothom.

Fotos: César De Pablos

Aniversari de Postural AndorraCelebrar l’aniversari d’un projecte empresarial sempre és motiu d’orgull, però ho és més quan allò que et mou és cuidar de les persones. Amb un equip de fisioterapeutes amb domini de l’entrenament personal, amb formacions i especialitats molt diverses, com ara l’osteopatia, POSTURAL Andorra pot presumir de 5 anys de trajectòria ininterrompuda durant els quals ha aconseguit des de combatre lesions profundes fins a millorar l’estat físic dels seus clients, tot amb privacitat, discreció i una estricta professionalitat.

Aniversari de Postural AndorraCom no podia ser d’una altra manera, l’equip de POSTURAL Andorra va voler commemorar aquesta fita amb tothom que ha fet possible arribar-hi i va estendre la invitació als comerços que fan vida al Centre Històric d’Andorra la Vella, perquè, apuntava Mariano Cisterna, llicenciat en kinesiologia i fisioteràpia d’aquest centre, “per a nosaltres és molt important fer sinergies i que tothom s’hi senti partícip”.

L’equip de POSTURAL està conformat per Mariano Cisterna, Aïda Gumbau, Tom Van Biesen, Tabita Caballero, Belén Romero i Federico Taboh

Els convidats, que es van comptar per desenes, van descobrir de primera mà el nou local de 200 m2 de POSTURAL Andorra, ubicat al núm. 16 del carrer de l’Alzinaret, el qual està constituït per 5 sales i espais completament equipats amb tot el necessari, no només per a entrenar sinó també per a recuperar-se de diferents lesions i afeccions físiques. Alguns dels equipaments d’última tecnologia que els presents hi van poder descobrir són la INDIBA®Activ CT8, el Keiser Functional Trainer, les politges còniques RSP, la Hypervolt, el Pilates Reformer, entre molts altres equipaments de la màxima qualitat, mentre que també es deixaven captivar per la demostració de body paint en directe de l’artista andorrana Judith Rodrigo. Més entrada la tarda, seria la pintora Ona Saumell qui obsequiaria pinzellades del seu talent.

Aniversari de Postural AndorraPerò, en tractar-se d’un aniversari d’un centre de benestar, esport i reeducació postural, no hi podien faltar les respectives sessions de ioga i pilates funcional i el taller de reeducació postural a la feina, activitats que sens dubte van despertar l’interès de tots els presents. Al cap i a la fi, deien, “generar moviment és fonamental per a la nostra salut. Els sis integrants de l’equip tenim estils diferents, però tots seguim la mateixa línia postural”.

Aniversari de Postural AndorraLa celebració va transcórrer de la manera més amena, entre la música en directe d’un DJ, tota mena de sortejos i els deliciosos aperitius de Sushi AND Gong, Bella Italia, ViP Laboratori Gastronòmic i Formatgeria Raubert.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

POSTURAL Andorra celebra 5 anys millorant la vida de les persones