Descobreix les metxes tendència per aquest 2021, segons el teu color

Els experts revelen quins són els tons del moment que millor li queden a cada to de cabell. El passat 2020 les metxes que més van triomfar s’adaptaven a les necessitats específiques de cada dona: les que sempre porten els cabells solts van trobar en les Newroot les seves millors aliades per donar llum de la part del mig a les puntes, sense haver de tenyir la zona de les arrels; i les que anaven poc a la perruqueria, es van enamorar de les Money Piece Hair, o les balayage, amb les quals tan sols s’apliquen els reflexos en els flocs més pròxims a la cara. A més, els experts revelaven les cures, tant al saló de bellesa com a casa, amb els quals combatre l’oxidació del color, o els temuts matisos groguencs o ataronjats, que fan malbé el resultat.

Si tens els cabells rossos 

Es porten moltíssim les tècniques de babylights barrejades amb balayage. En els rossos veurem les tècniques d’arrel fosa, en la qual es barregen diferents tons de ros per aconseguir un degradat. La veritat és que aporta molta llum i molta textura a cabells, tant a les melenes com a les mitges melenes. Els tons de tendència seran els perlats o terres irisats, perquè crearan un efecte de llum natural amb espurnes tornassolats.

Els reflexos que triaran les castanyes

La recuperació dels colors mauve (malva) que no van acabar de posicionar-se en la moda internacional, a finals de l’any 2018, i que gràcies a l’imperatiu dels colors perlats i violacis es posicionaran aquest 2021, ja que donaran reflexos rosats, violacis i torrats subtils, generant naturalitat i moviment en el color.


La lluminositat a mida per a les morenes

Els tons que inspiren l’experta en aquest cas? Els de matisos caramel, mel, canyella … Això sí, sempre s’anteposen els gustos de les clientes; encara que és veritat que per morenes va molt bé la gamma dels daurats, també hi ha gent a qui els encanten els degradés en tons freds.

Les pèl-roges en 2021

Se seguirà la tendència de reflex natural, barrejant-lo amb daurat rogenc i daurat mel, que, si acompanyem de l’ús de xampú violeta o rosa, generarà un efecte tridimensional.
I, com no podia ser d’una altra manera, apuntem a la sèrie Gambito de Dama i a la seva protagonista, Anya Taylor-Joy, com la inspiració que s’amaga després dels rogencs del moment; tant els tons en bloc o rogencs sencers com els tocs de llum. També encanten a la meitat i les puntes amb un rogenc, una mel, una mel-daurat, ros rogenc o ros albercoc …