A Casa Canut, tot un referent gastronòmic a Andorra

Fundat el 1964, el restaurant gastronòmic A Casa Canut s’ha convertit en tot un referent entre els amants de la bona taula, tant els que viuen al país com els turistes.

Els postres de A Casa CanutEls seus salons privats amb una decoració exquisida són molt apreciats pels comensals, que acudeixen al restaurant per degustar les propostes del xef que cada dia proposa nous plats. A banda de la carta de temporada amb els productes més frescos del mercat, s’hi pot descobrir-hi el menú degustació, el menú del mar, el menú del dia i el menú  infantil, que cada dia són diferents.

Taula de menjars A Casa CanutUna cuina especialitzada que sap realçar el tracte del peix fresc i del marisc viu de les seves peixeres d’aigua salada, especialment en els peixos a la sal, els arrossos, els fideus i els suquets. Una cuina creativa i innovadora que preserva els grans clàssics de la casa, sempre presents a la carta.

Cuina A Casa CanutA més, A Casa Canut trobareu la càlida acollida d’un petit hotel familiar, que farà de la vostra estada un record especial. Conjugant l’estil amb el luxe dels petits detalls, cadascuna de les 32 habitacions recrea un entorn únic i personalitzat amb mobiliari de dissenyadors de renom internacional.

Plat a casa canut gastronomia