Borda Xixerella, el sabor de l’autèntica cuina de muntanya

A la Borda Xixerella, ubicada a la carretera de Pal, núm. 6, de la parròquia massanenca, trobaràs una borda típica andorrana, però amb un toc gastronòmic que la fa destacar entre altres del Principat.

Fotos: Borda Xixerella

En arribar a l’establiment gaudirem immediatament de l’acollidor ambient de les bordes andorranes, amb la fusta i el ferro com a protagonistes de part de la decoració i el mobiliari. La primera impressió és agradable i et convida a descobrir els sabors i textures de l’autèntica cuina de muntanya, però amb les tècniques més modernes i les aportacions de la cuina fusió.

Peix a la Borda XixerellaEl xef Paulo és l’ànima del local, que, amb el seu estil i tractament respectuós dels productes més fins i frescos, assoleix un nivell elevat de qualitat que els comensals saben apreciar. Hi ha opcions per satisfer qualsevol preferència i cada plat està pensat per a no deixar-te indiferent. És, sens dubte, un restaurant molt versàtil on podràs gaudir de diferents propostes culinàries, com ara les vieires amb ceps, lasanya d’albergínia, canelons de llamàntol amb porro confitat i crema de gambes, entre altres delícies.

La seva selecció de vins és una de les més equilibrades que trobaràs al Principat, ja que compta amb referències amb el segell d’excel·lència i qualitat de NectarVi, ideals tant per als paladars més experts, com per als aficionats de l’enologia. Deixa’t captivar per la Borda Xixerella i descobreix tot un món de sabors i sensacions.

Borda Xixerella | Carretera de Pal, 6. AD400 La Massana. Xixerella | Telèfon: +376 841 100 | www.restaurant-borda-xixerella-andorra.com

Façana de la Borda Xixerella