Aconseguir els millors preus és possible

Prepara’t! Els descomptes en tecnologia i electrònica estaran a l’ordre del dia. Des de quan estàs esperant el Black Friday per comprar-te el nou iPhone, canviar de mòbil o tenir la PS5? Aquesta és la teva oportunitat per a tirar la casa per la finestra o perquè no? Per fer un bon regal a la teva parella, a la teva família o a un amic. T’ho perdràs? Descobreix les últimes tendències en tecnologia.

Sens dubte, una de les novetats del mes de novembre és el llançament de la nova PlayStation 5, que arriba de la mà de Sony. El preu actual de mercat és de 399 € el model digital i de 499 € el model amb disc, un preu que pot variar amb l’arribada del Black Friday. Aquesta nova PlayStation es destaca per la seva SSD, que et facilita llegir cinc GB per segon fent que la càrrega de contingut sigui gairebé immediata. La consola de 16 GB de RAM DDR6 i una GPU AMD et permetrà jugar a una velocitat molt més gran que l’actual. Però, si ets fanàtic de l’iPhone, no et perdis els nous models d’iPhone 12, que la marca ja té disponible per a tu des del mes d’octubre. Es tracta de quatre nous models (iPhone 12 o iPhone 12 mini · iPhone 12 Max · iPhone 12 Pro · iPhone 12 Pro-Max). Tot amb pantalla OLED, processador A14, compatibilitat 5G, entre altres funcions. Si vols conèixer més especificacions i preus accedeix a la web www.apple.com.

No obstant això, altres marques com Xiaomi també han llançat al mercat recentment nous models de mòbils, entre els quals destaca l’espectacular Xiaomi Mi Note 10 Pro, que disposa de tecnologia 5G, cinc càmeres amb fins a 108 Mpx, una pantalla gran perforada i una bona bateria amb càrrega ràpida per cable i sense fil. Actualment, el preu d’aquest mòbil ronda els 619 €, així que para atenció als descomptes especials.

Però, si estàs buscant algunes novetats en tecnologia o altres “caramels” també hi ha molta oferta disponible. Per exemple, VAVA ofereix discos durs de seguretat biomètrica (Portable SSD Touch), una excel·lent opció per als qui busquen guardar la informació de manera pràctica i segura. El dispositiu disposa d’un escàner biomètric d’empremtes dactilars que mantindrà les dades protegides d’altres usuaris no habilitats.

Però això no és tot, la tecnologia s’aplica a tots els sectors i àmbits de la vida, usar ulleres i escoltar música és possible gràcies a la marca The Bose Frames, amb tecnologia Bose Open Ear Àudio. Però si haguéssim d’enumerar totes les novetats de tecnologia i electrònica que estan disponibles en el mercat, el llistat no s’acabaria mai. Per això, presta molta atenció a les ofertes i descomptes en gadgets, ordinadors portàtils, càmeres, auriculars, electrodomèstics i molt més que ofereixen les grans cadenes del país i les botigues online com ara FNAC Andorra, Cúbic Andorra, Andorra FreeMarket, Andorra electrònica, Xiaomi Andorra, entre altres.