A Casa Canut, la signatura de la innovació

Al restaurant A Casa Canut, entenen que l’evolució i la qualitat han de ser part de qualsevol oferta gastronòmica.

Fotos: Nelly Dedea / Josep Segura

A Casa Canut s’ha consolidat com a referent de la gastronomia d’Andorra entre turistes i residents, només per la qualitat dels seus productes de temporada, sinó també per la creativitat i la innovació que imprimeix en la confecció de cada carta. Des del menú del dia fins al menú de degustació, passant per la cuina de mercat, la carta de temporada i el menú del mar, el restaurant viu un procés d’evolució i adaptació permanent.

Plat del restaurant A Casa CanutActualment, quan les necessitats alimentàries canvien i es diversifiquen ràpidament, A Casa Canut és capaç de mantenir el seu concepte gastronòmic d’alta cuina, sense deixar de banda les opcions més delicioses per a comensals celíacs, vegans, vegetarians, intolerants a la lactosa o persones que estimen opcions més saludables. De cara a la tardor, el restaurant continuarà amb aquesta filosofia, però també incorporarà al seu catàleg carns silvestres com ara isards i porcs senglars, productes ben estimats per la clientela andorrana.

Plat del restaurant A Casa CanutA banda del seu tracte de la carn, A Casa Canut ens ofereix una cuina especialitzada que sap potenciar els sabors dels fruits del mar que, amb tota frescor, compaginen amb tota mena d’ingredients i presentacions que encaixen a la perfecció amb els diferents vins de reserva de la seva bodega. Sens dubte, aquest restaurant gastronòmic, ubicat a l’eix comercial d’Escaldes-Engordany, ens convida a posar a prova els nostres paladars.