Els sabors dels restaurants, però a la comoditat de la teva llar

En dies de confinament és més freqüent que trobem a faltar els dinars i els sopars fora de casa, els berenars a la terrassa d’algun establiment o aquells restaurants de menjar ràpid que, a vegades, ens ajuden a sortir de la rutina. Evidentment, estem davant d’una nova realitat, però això no vol dir que no podem gaudir d’aquests plats des de casa nostra.

La capacitat d’adaptació és una qualitat que ens caracteritza com a éssers humans, i també és un element clau en el món dels negocis. Entendre el context que ens envolta i prendre decisions en funció d’això, pot ser el punt d’inflexió que marqui la diferència entre un establiment exitós i un que hi hagi de tancar les seves portes. L’auge del coronavirus, el posterior confinament i l’imminent impacte econòmic, han forçat en certa manera la transició d’algunes empreses a la digitalització, entre elles les de restauració i gastronomia.

A través de telèfon, correu electrònic, WhatsApp i apps especialitzades, els restaurants i altres establiments, com ara fleques, pastisseries o botigues gurmet, satisfan els desitjos de milers de comensals arreu del Principat. Enrere han quedat, momentàniament, les reserves de taula, les sales plenes i els cambrers multitasks que ens regalaven el seu millor somriure, per obrir pas al delivery com a línia de negoci, però sense deixar de banda les mesures de seguretat sanitària escaients.

Al nostre país, opera l’app City Xerpa que, a banda d’oferir l’enviament d’altres tipus de productes, representa una alternativa molt atractiva per als comerços gastronòmics, de manera que, amb només polsar algunes tecles del mòbil, els clients poden triar el seu establiment favorit, seleccionar el plat del seu gust, marcar l’adreça d’entrega i pagar amb targeta de crèdit o dèbit. Per als més tradicionals, una trucada telefònica sempre serà la millor opció, ja que dona la possibilitat de crear comandes una mica més personalitzades. A més a més, és una finestra oberta per a aquells negocis que encara no són disponibles a l’aplicació.

Et ve de gust sushi però a la teva parella li agradaria una pizza? T’estimes més el menjar mexicà però ell o ella prefereix la cuina mediterrània? Doncs ja no heu de triar només un restaurant, ja que, a través d’aquests canals, podeu contactar l’establiment del vostre gust i combinar tants sabors com siguin possibles.