Sabors d’Hivern, il·luminant les festes de Nadal

Després de dues edicions exitoses de Sabors d’Estiu, el Comú d’Escaldes-Engordany va repetir la fórmula en presentar el primer Sabors d’Hivern, en un format que combina gastronomia, música i activitats familiars.

L’aiguaneu que va caure durant el passat 10 de desembre, així com els dies previs, va obligar l’ajornament del primer concert de Sabors d’Hivern, que encapçalaria l’agrupació NeoN; això sí, el contacontes ‘Escudella de contes de Nadal’ sí que es va poder realitzar, de la mà d’Assumpta Mercader.

Al llarg de les jornades, que es van estendre fins al 19 de desembre, els veïns i turistes van poder passejar per les paradetes del mercadet de Nadal, instal·lat al Parc de la Mola, on van descobrir, des d’obsequis nadalencs fins a productes gourmet i enològics. Tanmateix, va haver-hi qui no va deixar passar l’oportunitat de tastar còctels, xocolata calenta i deliciosos aperitius d’Odetti Bistró, Sasa’s Food i el Grup Gong.

L’experiència nadalenca va anar acompanyada de molta música, cortesia dels artistes Encantant Nadales, Green Note, Shuffle Express, Odara Trio, Guillem Tudó, Ingrid Martínez, Óscar León, Old School, Efrem Roca, David Amat i Lady Scarlett, que van treure somriures i aplaudiments a tothom.

Mentrestant, el públic infantil va poder ser partícip de diferents activitats lúdiques, entre les quals podem destacar contacontes i tallers que van despertar la seva creativitat.